BESTIL TID

Vi klarer alt med biler! Tlf: 71 99 03 33

Booking

CAR-CENTER er et mærkeuafhængig værkstedskæde med afdelinger i Næstved og Nykøbing F.

Car Center servicerer og reparerer alle bilmærker, selv de biler med nyere og avacerede teknikker - vi bruger Digital Servicebog til alle biler se mere på www.digitalservicebog.dk

Vi stræber hele tiden efter, at personalet er opdateret.
Derfor er uddannelse og efteruddannelse, en meget vigtig brik i værkstedets virksomhed. Personalet deltager løbende i efteruddannelse, for på en profesionel måde, at kunne tage vare på selv de biler med nyere og avacerede teknikker.
Hos Car-Center følger vi meget nøje den tekniske udvikling, og sørger naturligvis for, at værktøjer og edb-softwear altid er opdateret.
Og vores værktøjer bliver kontroleret af CELF værktøjskontrol.

Som eksempel på de service- og reparationsarbejder vi udfører kan nævnes:

  • Service
  • Udstødning
  • Bremser
  • Hjulophæng
  • Transmision
  • Car-Center er også specialiceret i forskellig grupper, såsom aircondition/klimaanlæg, karrosseri, trafikskader, dæk o.s.v.

Værksted:

Alle vores mekanikere gennemgår løbende efteruddannelse, for at sikre os, at vi er på forkant med bilernes teknik.
Vi har testudstyr til fejlfinding /nulstilling af serviceindikatorer, nulstilling af partikkelfilter - Ja vi påstår, at der er ikke den udfordring vi ikke kan klare uanset bilmærke, så burde vi kunne klare det.

HUSK: I forbindelse med service, tilbyder vi lejebil til kr. 200,- pr. dag. Der er rift om vores lejebiler, så book i god tid.

Dækcenter

Vi kan levere næsten alle dækmærker til meget konkurence dygtige priser, også vinterdæk. - På hjemmesiden: www.dækcenter.nu finder i alt hvad hjertet begærer i hjul/dæk eller kontakt os og sammen finder vi en løsning.

Skadescenter

Afdelingen råder over alle moderne tekniske hjælpemidler.
Vi har mange års erfaring i autoopretning, buler og ikke mindst forsikringsskader.

Ring og hør nærmere:

Tlf.: 8881 0933

Ny bil med garanti?

Mange bilister har allerede opdaget, at fabriksgarantien holder, når de får serviceret eller repareret deres nye bil hos Car-Center.

EU-reglerne for bilbranchen betyder for dig som bilejer en større valgfrihed til at afgøre, hvem der skal reparere og servicere din bil.

Hos Car-Center råder vi over nødvendige information og tekniske udstyr som mærkeforhandlerne, og du kan derfor være sikker på, at bilens garanti bibeholdes i hele garantiperioden.
Alle anvendte reservedele har en tilsvarende kvalitet som de originale OE, Og så gør det vel ikke noget, at vi giver 3 års garanti på alle reservedele!

Hos CAR CENTER står vi inde for, at vi altid servicerer din bil korrekt – uanset om din bil er
ny eller har fået nogle år på bagen. Derfor tilbyder vi dig en UNIK sikkerhed i form af motorgaranti.
Det er en gratis økonomisk sikkerhed, som sikrer motoren i alle personbiler op
til 200.000 km mod nedbrud og havari, helt op til bilen bliver 10 år.