FIAT NYKØBING

VELKOMMEN TIL FIAT NYKØBING - CAR CENTER, Hos Car Center servicerer vi alle bilmærker, men er nu også godkendt af Fiat som reparatør af FIAT biler...

For dig som kunde betyder det at vi nu også kan udfører service på alle Fiat biler, Fiat med serviceaftale, Fiat Leasing biler og ikke mindst udfører evt. garanti reparationer på din nye Fiat.

 

Fiat Værksted: - Fiat Nykøbing:

Alle vores mekanikere gennemgår løbende efteruddannelse, for at sikre os, at vi er på forkant med bilernes teknik. Vi har testudstyr til fejlfinding /nulstilling af serviceindikatorer, nulstilling af partikkelfilter - Ja vi påstår, at der er ikke den udfordring vi ikke kan klare uanset bilmærke, så burde vi kunne klare det.

HUSK: I forbindelse med service, tilbyder vi lejebil til kr. 150,- pr. dag incl. fri km. Der er rift om vores lejebiler, så book i god tid.

Den der prøver at spare på serviceeftersynet, vil blot komme til at betale ekstra på senere tidspunkt.

Vi kan levere næsten alle dækmærker til meget konkurence dygtige priser, også vinterdæk. På hjemmesiden: www.dækcenter.nu finder i alt hvad hjertet begærer i hjul/dæk eller kontakt os og sammen finder vi en løsning.

 

Fiat Skadescenter:

Afdelingen råder over alle moderne tekniske hjælpemidler. Vi har mange års erfaring i autoopretning, buler og ikke mindst forsikringsskader - vi er bla- fordels værksted for TRYG forsikring.

 

Fiat Reservedele:

Som autoriseret Fiat reservedels lager skaffer vi alle Fiat dele, har vi ikke delen på lager skaffes den hurtigsmuligt til dig. - men vi skaffer også reservedele til alle bilmærker, så er der noget du mangler så kontakt os..

Ring og hør nærmere:

Tlf.: 8881 0933 - eller bestil service HER.

 

Fiat Tilbehør:

Skal du bruge tilbehør til din Fiat, så skaffer vi også det..