Firmaoplysninger

Car-Center Nykøbing
Randersvej, 8
4800 Nykøbing F

 8881 0933

 


Car-Center Næstved
Manøvej 1
4700 Næstved

 5577 0333

 

OBS: Stillingen er besat

 

OBS: Stillingen er besat 

 

Har du kompetencerne og overblikket til at lede et værksted i en travl hverdag?

Jobbet

Til Car-Center afdelingen i Næstved søges en værkstedschef der med reference til direktør Kim Koch, selvstændigt skal varetage det overordnede ansvar for værkstedets drift.

Du vil som værkstedschef få ansvaret for at sikre afdelingens resultat samt at optimere de interne processer herunder ledelsesmæssig struktur, medarbejdermotivation, udviklingssamtaler og hermed sikre afdelingens høje kompetenceniveau. Herudover skal der sættes fokus på opfølgning af virksomhedsplan, nøgletal, budget og generelle forhold i et moderne værksted.

Da virksomheden sætter megen fokus på kvalitet vil en stor del af opgaven være at motivere og engagere medarbejderne til at opnå en høj kvalitetsgrad som tager udgangspunkt i et stærkt teamwork.

Stillingen indebærer en høj grad af organisation og ledelse af 16 medarbejdere herunder mekanikere og lærlinge ligesom at kundefokus vil være en del af værkstedschefens langsigtede målsætning.

 

Din profil

Du er formentlig værkstedschef i bilbranchen i dag eller en erfaren værkfører, som nu er klar til at overtage det fulde ledelsesansvar for driften af værkstedet i et dynamisk bilhus.

Som person besidder du et stort overskud og overblik og du formår at planlægge, koordinere og holde hovedet koldt i en hektisk hverdag.

Du besidder gode menneskelige - og ledelsesmæssige egenskaber, som gør dig i stand til at udvikle og motivere dine medarbejdere og sikre at de nødvendige indsatser bliver foretaget for opnåelse af de ønskede resultater.

Du er kunde- og kvalitetsorienteret og lægger stor vægt på høj kvalitet og kundetilfredshed.

Du har en naturlig autoritet og gennemslagskraft samt en problemløsende tilgang til tingene.

Som person kendetegnes du ved at:

  • Arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet
  • Være en holdspiller
  • Være resultatorienteret
  • Være robust, nysgerrig og forandringsparat

 

OBS: Stillingen er besat 

Du tilbydes en udviklende stilling i en anerkendt virksomhed i vækst, med spændende fremtidsplaner.

Lønpakken forhandles på et konkurrencedygtigt niveau efter kvalifikationer.

Kim Koch varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job ved at sende din ansøgning og CV til kim@car-center.dk For yderligere spørgsmål kontakt Kim Koch på tlf. 4195 1650.

Vi indkalder til samtale løbende, så send din ansøgning allerede i dag.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Looking -for -a -job -1257233_1280