Amigo traileren - en dansk verdensnyhed!

Små miljørigtige biler storhitter i Danmark. Hvilket også er ganske forståeligt når man kigger på alle de fordele som de har at byde på. Små biler er yderst økonomise, både i indkøb og drift, de er mere miljørigtige, da de ikke forurener så meget som de større biler og er især de senere kommet rigtig godt med på design-siden, hvor mange af de små biler er meget smarte at se på.

Dog er der én ulempe ved de små og kompakte biler, nemlig pladsen! Det er heldigvis ikke et problem længere, for nu har Mustang Trailers fra Gram lanceret deres nye og smarte Amigo. Med Amigo får du et rullende bagagerum på hele 2.145 liter. Det er lige så meget plads, som du får i en stor stationcar, plus du får den ulighed at fravælge den ekstra plads, når der ikke er brug for den.

Amigo-traileren er udviklet til minibiler, hvorfor den er bygget så let, som muligt, uden dog at miste styrke eller kvalitet. Amigo-traileren kan dog sagtens hægtes på større biler, hvor brugen for ekstra bagageplads også sagtens kan opstå, her er Amigo nem og enkel at betjene og bruge.

Amigo er den perfekte ven til den lille familie der måske har lidt svært ved at transportere f.eks. barnevognen, den aktive person som skal have sin golfbag, cykel eller telt med, og endda den gangbesværede som kan have svært ved at få transporteret sin el-scooter rundt, hvilket hverken minibil eller stationcar kan klare. I alle disse situationer vil Amigo kunne klare jobbet uden problemer, og uden nogen former for besvær. 

Kig forbi, eller ring og få en uforpligtende snak om de mange muligheder den Danske Verdens Nyhed Amigo-Traileren giver.

10 gode grunde

Mere om Amigo

Spar penge

Mere info: Kontakt os på 71 99 03 33

HUSK AT VI OGSÅ TILBYDER RENTEFRI KREDIT PÅ AMIGO TRAILER, RING FOR TILBUD....

Søg kredit

Se hvad det koster